Dit geluid bij open en dichtklappen kan uitgeschakeld worden op de PM-690. U gaat in het MENU naar INSTELLINGEN en dan naar GELUID en ga naar het profiel wat nu actief is, hier staat een blauw bolletje voor en druk op OPTIES, dan naar AANPASSEN en druk op KIES, ga nu met de pijltjestoetsen naar 11 KLEP OPEN en druk op OK, hier kunt u instellen of u geluid aan of uit wilt hebben. Bij 12 KLEP GESLOTEN en druk op OK, hier kunt u instellen of u geluid aan of uit wilt hebben.

Mochten er verder nog vragen of opmerkingen zijn, dan kun je middels het contactformulier contact met ons opnemen.